divendres, 30 d’octubre del 2015

FEIM BUNYOLS!!!

Avui ha set un matí diferent. Hem après a fer bunyols!
Ahir vàrem preparar les nostres receptes que hem penjat al suro del passadís, i avui tocava arromangar-se i organitzar-se.

Hem preparat els ingredients

I el lloc de treball.

 
Hem cascat els ous i hem pesat la farina de blat amb una balança analògica i amb una digital.



 Hem ratllat la pell d'un llimó, hem batut els ous i hem anat afegint la farina.

 
  
Hem dissolt el llevat de cervesa en aigua tèbia i hem remenat bé.


 
Afegim la ratlladura del llimó, pesam i afegim el sucre, el llevat dissolt amb aigua i uns quants pessics de batafaluga.





 
  
I començam a remenar i remenar i remenar i remenar.



  
  
  
   
Quan hem tengut la massa preparada l'hem baixat a l'àgora per a que els mestres poguessin ensenyar-mos a fregir-la i fer els bunyols.

 






  
                                                                                                                                                                      .












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada